Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Στις 17 Σεπτεμβρίου η μεγάλη τελετή των EDUCATION AWARDS στο Γκάζι!

Στις 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του «ΑΘΗΝΑ 9,84» στο Γκάζι κορυφώνονται τα EDUCATION AWARDS –ο νεοσύστατος θεσμός που εισήγαγε φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ- με μία λαμπερή τελετή απονομής, παρουσία ακαδημαϊκών και κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς.  

Με γνώμονα 4 βασικά κριτήρια: τη βαθμολογία, το ήθος, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ (ΙΕΚ ΞΥΝΗ & Mediterranean College) προχώρησε σε ένα ακόμα καινοτόμο βήμα για τα εκπαιδευτικά δρώμενα, επιθυμώντας να δημιουργήσει νέα πρότυπα, μέσα από αξιόλογους νέους της χώρας μας!

Ο μεγαλύτερος και πληρέστερος εκπαιδευτικός όμιλος στη χώρα μας συγκέντρωσε τους καλύτερους
σπουδαστές/ αποφοίτους του, προκειμένου να διαγωνιστούν και να αναδειχθούν οι άριστοι ανάμεσά τους, που θα αποσπάσουν τα Βραβεία Εκπαίδευσης. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν προταθεί από τους διευθυντές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης, καθώς και από το Mediterranean College Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ως οι καλύτεροι τελειόφοιτοι/ απόφοιτοι από όλους τους τομείς και τα προγράμματα σπουδών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών, η οποία γίνεται μέσα από το ειδικό site www.education-awards.gr , λήγει 15 Σεπτεμβρίου, και ακολουθεί η λαμπρή γιορτή της Εκπαίδευσης στις 17 Σεπτεμβρίου στο Γκάζι, όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές. 

Όλοι οι νικητές –ένας από κάθε κατηγορία βραβείων- κερδίζουν, πέραν της τιμητικής βράβευσης και πλακέτας, την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς! 
Κατηγορίες βραβείων 

Tourism
Art & Design 
Construction
Beauty 
Business 
Computing
Παιδαγωγικά
Ψυχολογία
Υγεία 
Επισιτισμός
Μεταφορές 
Ναυτιλιακά
Media 
*Η τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διήμερου EMPLOYABILITY FAIR του MEDITERRANEAN COLLEGE (16 & 17 Σεπτεμβρίου) στο Γκάζι, της έκθεσης που θα δώσει πραγματικές ευκαιρίες για καριέρα και για θέσεις εργασίας σε χιλιάδες νέους.  
INFO
Υπεύθυνη επικ/νίας Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Ιωάννα Σίμη: 210 5279570
www.education-awards.gr