Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμμετέχουν στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Τουρισμού «Σύγχρονες τάσεις και προοπτικές της τουριστικής βιομηχανίας»

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι επίσημος υποστηρικτής στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Τουρισμού που διοργανώνει ο Σύλλογος Διευθυντών Μακεδονίας Θράκης. 

Το συνέδριο με θέμα: «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές της Τουριστικής Βιομηχανίας» θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 28ης κλαδικής έκθεσης «Philoxenia», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, από 9:30π.μ. έως 5μ.μ στην αίθουσα CORONA της HELEXPO. 

To συνέδριο απευθύνεται σε ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες, διευθυντές και στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων, εκπροσώπους επιμελητηρίων και συλλογικών φορέων του κλάδου.

Στο πάνελ του συνεδρίου θα συμμετέχει ο υπεύθυνος του  Γραφείου Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει εισήγηση στη θεματική ενότητα: «Βελτίωση της απασχόλησης μέσω σύνδεσης της αγοράς εργασίας με την εκπαίδευση».
Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου περιλαμβάνουν επίσης θέματα όπως η τουριστική εκπαίδευση, η στρατηγική ανάπτυξη, ο συνεδριακός τουρισμός, η ένταξη μονάδων σε τουριστικές αλυσίδες, και η δυνατότητα προσέλκυσης τουριστών από μεγάλες αγορές.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του συνεδρίου είναι η θετική ανταπόκριση της Ιταλικής Κυβέρνησης στο αίτημά για συμμετοχή στο συνέδριο κορυφαίων στελεχών του τουρισμού που θα δώσουν την εμπειρία τους, τις προτάσεις τους για  την ανέλιξη του τουρισμού στις ημέρες τις κρίσης που διανύουμε. Συμμετέχουν ως επίσημοι προσκεκλημένοι-εισηγητές ο κ. Renzo Iorio, Πρόεδρος της Federturismo (Αντίστοιχη ΣΕΤΕ Ιταλίας ) και ο κ. Giovanni Antonio Cocco, Γενικός Διευθυντής της ISNART (Εθνικό Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών Ιταλίας ).

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο κ. Αναστάσιος Λιάσκος, Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, η κ. Δέσποινα Αμαραντίδου, Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και ιδιοκτήτρια του Συνεδριακού Γραφείου Artion Congress, ο κ. Νικόλαος Σαπουντζής, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο κ. Ευάγγελος Παναγόπουλος, Senior Market Manager Ελλάδας – Κύπρου της Gullivers Travel Associates, ο κ. Ματθαίος Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Hyatt Regency Θεσσαλονίκης, ο κ. Απόστολος Παλακίδης, Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη, και ο κ. Στέλιος Αγγλούπας, Διευθύνων Σύμβουλος της Gold Αxia.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">